De ce noi

Cu noi accidentele de munca si controalele ITM si ISU nu vor ma fi factori generatori de stress

De ai nevoie de CONSULTIA ca si serviciu extern S.S.M./ P.S.I. ?

  • Siguranta si Sanatatea in Munca (protectia muncii) nu mai este optionala, inspectorii ITM deruleaza permanent campanii pe linie de SSM in care aplica amenzi usturatoare contraventionale sau in unele cazuri mai grave in care exista accidente de munca (cu urmari foarte grave) se atrage chiar raspunderea penala a administratorului societatii in cauza. In acest sens angajatorul poate evita sanctionarea apeland la serviciile externe, cu respectarea prevederilor art. 18 alin. (3) lit. d) din Legea 319/2006.
  • Tratam problemele specifice fiecarui client cu rapiditate si confidentialitate, garantand standarde calitative inalte ale serviciilor noastre. Ne straduim sa oferim cel mai bun pret la calitatea muncii prestate.
  • Imbunatatim permanent serviciile pe care le oferim pentru a prelua cat mai multe din obligatiile angajatorilor pe linie PSI si SSM.
  • In noi veti gasi mereu sprijinul de care aveti nevoie. Ascultam, indrumam si ajutam pe oricine care ne cere acest lucru: angajator, lucrator, ucenic, elev sau practicant. Pentru noi siguranta conteaza cel mai mult: a ta, a lucratorilor tai, a afacerii tale. Te apreciem si te ajutam la fel de mult indiferent ca ai doar un singur lucrator sau ca esti un concern multinational.
Contactati-ne