Despre noi

SC CONSULTIA SRL

Intr-o lume in care toata lumea vine cu oferte, noi venim cu solutii!

Plecand la drum in anul 2005 cu convingerea ca toata lumea vine doar cu oferte si atat, serviciul extern de securitate si sanatate in munca / prevenirea si stingerea incendiilor CONSULTIA SRL, acreditata de Ministerul Muncii , prin Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov, isi propune sa vina cu solutii precise si concise oferite de o echipa bine pregatita profesional si organizatoric.

Scopul nostru este de a deveni un partener permanent al dumneavoastra si care sa poata raspunda prezent cu solutii exacte la solicitarile din domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca (Protectia Muncii), Situatii de Urgenta / PSI (Prevenirea si Stingerea Incendiilor), Evaluarea riscurilor, Cercetarea Acidentelor de munca, precum si la toate celelalte cerinte care reies din legislatia in vigoare.

Ca angajator, vrei ca angajatul sa iti respecte investitia, sa manifeste un interes deosebit pentru munca executata. La randul lui, angajatul are nevoie de recunoastere a eforturilor depuse. Aceasta recunoastere nu trebuie sa fie numai de natura materiala. Un interes sporit fata de starea lui de sanatate sau grija pentru asigurarea unor conditii decente in care sa-si desfasoare activitatea de munca constituie factori firesti in exprimarea respectului reciproc ce trebuie sa existe intre cele doua parti, angajator si angajat.

In felul acesta, beneficiile sunt vizibile pentru ambele parti. Prevenirea unor accidente de munca nedorite sau a unor boli profesionale care puteau fi evitate printr-o corecta indrumare sunt un real castig pentru angajat si pentru angajator.

Ce ne recomandă pentru acest domeniu de activitate?

  • O Echipă tânără orientată spre nevoile clientului, formata din personal cu studii de specialitate atat universitare cat si postuniversitare in domeniul securitatii si sanatatii in munca, receptivi la schimbarile impuse de noua legislatie in domeniu, odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana. Avand o experienta bogata in acest domeniu dorim sa va punem la dispozitie toata priceperea noastra astfel incat societatea dumneavoasta sa fie acoperita cu documentatiile si procedurile necesare conform legilor in vigoare;
  • Corectitudine si profesionalism in tot ceea ce intreprindem; confidentialitate si rapiditate in tratarea problemelor;
  • Ne bazam pe o comunicare deschisa si continua, fiind orientati catre client, pentru a actiona in interesul companiei dumneavoastra;
  • Pretuim timpul si resursele clientilor nostri, de aceea gestionam cu atentie fiecare activitate pe care o intreprindem.

Diplome / Atestari

loc 1 top afaceri 2022

loc 1 top afaceri 2020

loc 2 top afaceri 2020

loc 1 top afaceri 2019

loc 2 top afaceri 2019

loc 3 top afaceri 2018

loc 3 top afaceri 2017

Consultia Certificat Inspector Protectie Civila

Consultia SRL Top Afaceri Locul 1

certificat de abilitare consultia

Certificat Atestare Evaluare Nivel de Risc si Audit in Domeniul Securittii si Sanatatii in Munca

Certificat Atestare PSI

Diploma Top Afaceri RomaniaDiploma Topul Firmelor BrasovDiploma de Excelenta ConsultiaDiploma Consultia Top 10 KDiploma Consultia Top AfaceriDiploma Formator SSM PSIAsigurare pentru omisiuni

PORTOFOLIU CLIENTI
Contactati-ne