Recomandari

  • Pentru noi toti clientii sunt la fel importanti iar selectia clientilor din lista este aleatoare.
  • Orice apreciere sau nemultumire din partea dumneavoastra este bine venita pentru noi. Doar asa putem evolua impreuna! Sugestii.

Ma declar foarte multumita de calitatea instruirilor interactive oferite de firma Consultia Srl. Momentele in care revin pentru instruirea periodica sunt asteptate cu drag. Nu-i primim doar pentru ca trebuie, ci pentru ca este o adevarata placere sa colaboram cu ei. Pe langa faptul ca sunt stapani pe tot ceea ce inseamna Securitate si Sanatate in Munca si Prevenirea si Stingerea Incendiilor, sunt de apreciat si ca oameni. Partenerii ideali.

Danila Doina, AdministratorCREATIVA

Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre TRIAGO TRADING SRL cu, compania CONSULTIA SRL.
Am ales sa colaboram cu, compania Consultia ca furnizor de servicii de securitate si sanatate in munca si prevenirea si stingerea incendiilor (situatii de urgenta) datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate privind procesul de evaluare a riscurilor, precum si instruirea calitativa a personalului.
In concluie, recomand compania Consultia, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu, care va relationa.

Ala Pavlenco, AdministratorTRIAGO

Tinand cont de buna colaborare pe care o avem cu Societatea Consultia S.R.L, ne declaram multumiti datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei procesului de solutionare a activitatii si a probemelor intervenite privind securitatea si sanatatea in munca.
In concluzie recomandam Societatea Consultia S.R.L, ca fiind un bun colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie.

Hrisovescu Simona, DirectorGOWIMAX

Specialistii firmei Consultia SRL s-au remarcat atat prin experienta si profesionalism, cat si prin seriozitatea evaluarii riscurilor si realizarii auditului pentru conceperea documentatiei necesare in ceea ce priveste securitatea si sanatatea in munca si prevenirea si stingerea incendiilor.
Recomandam firma COnsultia tuturor celor care au nevoie de un serviciu extern pe partea de securitate si sanatate in munca si prevenirea si stingerea incendiilor.

Tudor Cristian, AdministratorSTABIPLAN
Contactati-ne