Indicatoare de securitate

Asa cum se cunoaste, folosirea indicatoarelor este obligatorie si prevazuta prin lege, fie ca aceste indicatoare sunt de informare, avertizare, interzicere, obligativitate, paza si stingerea incendiilor, prim ajutor sau transporturi si comunicatii.Consultia produce indicatoare de securitate, respectand strict legislatia in vigoare, respectand grafica si simbolurile, coloritul si tipo-dimensiunile prevazute de normele in vigoare.
Textele însotitoare a indicatoarelor pot fi modificate la cererea expresa a beneficiarului in functie de aplicatia la care sunt utilizate.
Simbolurile si coloritul sunt in conformitate cu Directiva Comunitatii Europene nr.92/58/EEC-1992, conform Standardelor romanesti in vigoare, a Prescriptiilor Minime de Siguranta si Sanatate la locul de munca si a Normelor Generale de Protectia Muncii.
Consultia isi propune sa ii informeze pe cei interesati de semnalizarea de securitate si sanatate la locul de munca. Sa ii ajute la alegerea si eficienta semnalizarii, la alegerea simbolurilor si pictogramelor, a dimensiunilor si materialelor adecvate pentru panourile si indicatoarele de protectia muncii.
Materialele recomandate/ utilizate de noi pentru confectionarea indicatoarelor de semnalizare:

Autocolant/ folie adeziva

Este solutia cea mai economica folosita pentru realizarea panourilor de avertizare. Pentru aceasta variata se vor folosi doar materiale din clasa PREMIUM pentru o durata de viata indelungata si pentru evitarea deteriorarii acestora in timp datorita factorilor

PVC

In cazul in care locatia destinata afisarii indicatoarelor de avertizare/informare este mai dificila solutia cea mai ideala si competitiva cost/calitate este afisarea indicatoarelor pe un suport de PVC de ultima generatie care are proprietati excelente de rezistenta in medii foarte dificile.

Descarcati catalogul

Contactati-ne